Videnskabeligt Ekspertpanel: Dr. Thais Cesar slutter sig til
08/11/2017

Med en Bachelor of Science i Biologi og en Ph.d. i Food Science & Nutrition ligger Dr. Cesars videnskabelige fokus på citrusfrugters ernæringsmæssige og metaboliske egenskaber via kliniske studier og animalske modeller.

Dr. Cecar studerer især effekten af citrusfrugters bioaktive forbindelser, som en beskyttelsesfaktor mod udviklingen af kroniske sygdomme.

"Jeg er glad for at være en del af panelet og jeg har allerede mødt mine SEP kolleger for at diskutere forskningsprojekter. Jeg er en stærk fortaler for at inkludere juice som et supplement til en sund kost, pga. de ernæringsmæssige fordele juicen bidrager med. Dette afhænger selvfølgelig af videnskabelige beviser. Jeg ser frem til at blive involveret i panelet'."

Få mere at vide om det videnskabelige ekspertpanel og deres aktiviteter her.

Thais_Cesar