Mød Vores Videnskabelige Ekspertpanel

Baseret på videnskab, guidet af eksperter

Fruit Juice Matters hviler på et solidt fundament af videnskabelig forskning, men vi er gået et skridt videre for at sikre nøjagtigheden af oplysningerne. Det har vi gjort ved at etablere vores videnskabelige ekspertpanel (SEP). Dette er en gruppe af uafhængige professorer, som er verdensberømte eksperter inden for mad, ernæring og sundhedsrelaterede emner.

Som rådgivere for Fruit Juice Matters’ aktiviteter gennemgår SEP-medlemmerne ny videnskabelig forskning i forbindelse med juice, repræsenterer initiativet til videnskabelige begivenheder, gennemgår evidensgrundlag og identificerer eventuelle huller i den nuværende videnskabelige viden.

Mød vores internationale eksperter:

expert_liu

Dr Rui Hai Liu (Chair)

Professor ved Institut for Fødevarevidenskab ved Cornell University, USA. Dr. Liu's forskningsprogram fokuserer på kost og kostens relation til kræft og kronisk sygdom.

expert_reinhold_carle

Dr Reinhold Carle

Professor ved Institut for Fødevarevidenskab og Bioteknologi ved Hohenheim Universitet, Tyskland, med speciale i funktionelle fødevarer. En autoritet indenfor plantefødevareteknologi.

expert_john_sievenpiper

Dr John Sievenpiper

Associeret Professor ved Department of Nutritional Sciences på University of Toronto og Ledende Overlæge på afdeling for Endokrinologi og Stofskifte på St. Michael’s Hospital i Toronto, Canada. Ekspert indenfor forskning om sukker og stofskifte.

expert_bellisle

Dr France Bellisle

Forskningsdirektør ved University of Paris 13, Frankrig, og lektor ved Det medicinske fakultet, Institut for Social og Forebyggende Medicin, Laval Universitet, Quebec City, Canada. Specialist inden for mad og drikkeindtag, og studier af faktorer bag overvægt blandt børn.

expert_david_benton

Dr David Benton

Professor i Ernæringspsykologi ved Swansea University, England, hvis forskning har dækket områder som portionsstørrelse og sammenhængen mellem mad og mentale funktioner.

Thais_Cesar

Dr Thais Cesar

Lektor i Ernæring ved Det Farmaceutiske Fakultet, Sao Paulo State University (UNESP) i Brasilien, der specialiserer sig i de ernæringsmæssige og metaboliske egenskaber hos citrusfrugter. Har en særlig interesse i de bioaktive forbindelser i citrusfrugter og deres potentielle rolle i at forhindre udvikling af kroniske sygdomme.