Om Fruit Juice Matters-projektet

Fruit Juice Matters – hvorfor vi gør, det vi gør

I de seneste år er meget af forskningen omkring frugtjuice og dens sundhedsfremmende egenskaber blevet fejltolket eller holdt ude af debatten om sundhed, hvilket har ledt til forvirring hos både sundhedsfaglige og forbrugere.

Gennem Fruit Juice Matters adresserer AIJN (European Fruit Juice Association) nu denne forvirring ved at tilbyde klar og faktuel videnskabelig information om juice. AIJN støtter avlere, pakkere og resten af frugtjuiceindustrien, og sammen hjælpes vi ad med at dele forskning og fakta om, hvordan 100% juice kan være godt for helbredet.

Fruit Juice Matters er et pan-europæisk, videnskabeligt baseret projekt på tværs af 14 lande, og er designet til at dele troværdig og balanceret research om frugtjuice. Vi ønsker at dele uvildig information om fordelene ved frugtjuice drukket i moderation, som del af en sund livsstil.

Vi fremhæver eller promoverer ikke specifikke brands eller produkter; vores rolle er blot at videregive objektive, videnskabelige beviser på, at 100% frugtjuice, med sine vitaminer og mineraler, kan bidrage til din sundhed og dit velbefindende.

Hvad laver vi?

Fruit Juice Matters samarbejder med nationale frugtjuiceforeninger fra 14 lande om at dele forskning og meninger fra førende eksperter, samt klar og troværdig videnskab med alle; fra forskere og læger til diætister og ernæringseksperter, og til journalister og forbrugere.

Vores arbejde inkluderer omfattende videnskabelig information til sundhedspersonale (f.eks. resumeer, faktaark og diagrammer over næringsindhold), at dele information ved brancheevents, så vel som at give medier faktuel information. Hvert land har naturligvis sin egen Fruit Juice Matters kampagnewebsite med masser af information med lokal relevans.

Hvordan kan du blive involveret?

 Hvordan passer frugtjuice ind i dit liv? Er du madekspert, forsker, researcher, diætist eller ernæringsekspert? Måske er du medlem af en national frugtjuiceforening, producent eller forbruger? Vi vil gerne høre fra dig! Kontakt os via vores kontaktside for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af og/eller bidrage til kampagnen, hvis du ikke allerede gør det.

Brug for mere information?

Via vores kontaktside kan du komme i kontakt med Fruit Juice Matters-teamet.

 

Kontakt